Dynie dla dzieci z kremem czosnkowym
Dynie dla niemowląt z kremem czosnkowym to bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka jaj, parmezan, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Acorn Squash Z Pieczonym Kremem Czosnkowym, Tarta Tamale z pieczonym kremem czosnkowym i gulaszem, oraz Czosnek Brokuły Dla Niemowląt.
Instrukcje
Piec dynie, aż tylko miękkie, o 20 protokół.
Obetnij wierzchołki i odstaw na bok, a następnie zbierz nasiona.
W średniej misce ubij śmietanę i pełne mleko z czosnkiem, parmezanem, jajkami, solą i białym pieprzem.
Wlać mieszaninę do miarki.
Ułóż dynie w naczyniu do pieczenia wystarczająco dużym, aby utrzymać je bez tłoczenia. Mieszaninę kremu podzielić między dynie i przykryć wierzchołkami.
Wlać wystarczającą ilość wody do naczynia, aby dotrzeć do połowy boków.
Piec, aż krem jiggles tylko lekko, około 30 minut.
Wyjąć z naczynia i ostudzić 5 minut.