Dynia Zimowa O Zapachu Jabłka
Dynia Zimowa o zapachu jabłka jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 132 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka soku jabłkowego, masło, mielona gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 33 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Spróbuj Squash Zimowy i jabłko Hash, Zupa Z Pieczonego Jabłka I Dyni, oraz Zapiekanka z dyni i jabłek z chrupiącą polewą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce squash w dużej głębokiej patelni; dodać jabłecznik. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 20 minut lub do squash jest przetarg.
Dodaj masło, sól i gałkę muszkatołową; gotuj na wolnym ogniu 3 minuty, od czasu do czasu mieszając.