Dynia Z Żołędzi Nadziewana

Dynia Z Żołędzi Nadziewana
Nadziewane Acorn Squash jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 470 kalorii, 12g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać Acorn squash, syrop klonowy, pekan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Spróbuj Butternut Squash Noodle Turkey Bolognese faszerowane Acorn Squash z roztopionym Gruyere: dwa sposoby, Dynia Z Żołędzi Nadziewana, oraz Dynia Z Żołędzi Nadziewana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój każdą dynię na pół w poprzek; zgarnij nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2
Odetnij cienki plasterek od spodu każdej połowy, aby mógł stać prosto.
3
Umieść każdą połowę, od strony jamy w dół, w 9 - na 13-calowej patelni do pieczenia i przykryj patelnię szczelnie folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 350 do miękkości po przekłuciu, 45 do 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Tymczasem, w 10-do 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu, mieszać kiełbasę, aż będzie kruchy i tylko lekko różowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Odcedzić i wyrzucić tłuszcz.
7
Dodaj cebulę, jabłka, rodzynki, żurawinę i tymianek; często mieszaj, aż jabłka będą miękkie po przekłuciu, 8 do 10 minut. Wymieszać z orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
8
Odkryć squash i włączyć połówki pionowo; wypełnić równomiernie mieszanką kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
9
Skropić syropem klonowym i piec, odsłonięty, aż nadzienie jest lekko rumiane na wierzchu, o 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn