Dynia słodko-kwaśna: Zucca Gialla w Agrodolce

Dynia słodko-kwaśna: Zucca Gialla w Agrodolce
Dynia słodko-kwaśna: Zucca Giallan w Agrodolce może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 93 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 1G białka, oraz 27 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką miód, oliwę z oliwek, miętę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dynia maślana słodko-kwaśna - - - Zuccan w Agrodolce, Słodko-kwaśna mała cebula (Cipollina w Agrodolce), oraz Bakłażan słodko-kwaśny - - - Melanzane w Agrodolce.

Instrukcje

1
Pozostaw skórki i usuń nasiona z dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
2
Potnij ciało wzdłuż na kliny, każdy o długości dłoni od opuszka palca do nadgarstka. W średnim rondlu rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać kliny dyni. Gotować, aż miękki i głęboki złoty kolor, 7 do 8 protokół. Obrócić kliny i dodać czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4
Skropić najpierw miód, a następnie ocet na kawałki dyni i doprawić solą i pieprzem do smaku. Gotować, aż płyny zmniejszą się do glazury, obracając kawałki dyni, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
5
Dodaj bazylii i mięty w ostatniej sekundzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
6
Kliny z dyni przekładamy na talerz, a na wierzchu mżemy soki z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Podawać w temperaturze pokojowej lub na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn