Dynia-Szałwia Polenta
Polenta dyniowo-szałwiowa wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 10g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 80 centów za porcję. Mieszanka dyni, sól, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Dynia-Szałwia Polenta, Szałwia Dyniowa Polenta, oraz Szałwia i karmelizowane szalotka brązowe masło na biszkoptach z dyni i szałwii.
Instrukcje
Mleko i wodę zagotować w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać dynię i sól; wymieszać trzepaczką. Zmniejszyć ogień do niskiej, i stopniowo trzepaczka w polenta; gotować 1 minutę lub aż gruby.
Dodaj 3/4 szklanki startego parmezanu, twarogu i szałwii; mieszaj, aż ser się rozpuści. Top z ogolonym parmezanem.