Dynia Solony Karmel Blondies
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać dyni Solone Karmel Blondies spróbować. Ten przepis służy 16 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Mieszanka soli kuchennej, polewa karmelowa, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis od Betty Crocker ma 10 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dynia Solony Karmel Blondies, Solone Karmelowe Blondynki, oraz Solone Karmelowe Blondynki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj 9-calową kwadratową patelnię sprayem do gotowania.
W małej misce wymieszać karmelową polewę i sól morską; odstawić. W średniej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, sól kuchenną, cynamon i gałkę muszkatołową. W dużej misce, beat masło i brązowy cukier z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste, o 2 protokół.
Dodaj jajko, wanilię i dynię; beat aż dobrze wymieszane. Powoli dodać mieszaninę mąki, ubijając tylko do połączenia.
Rozłóż połowę ciasta na patelni.
Piec 10 minut; wyjąć z piekarnika.
Wlać 3/4 szklanki reserved karmel polewy na częściowo upieczoną skórkę.
Pozostałe ciasto rozprowadzić na Karmelu.
Piec od 30 do 40 minut dłużej lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym, około 1 godziny.
Pokrój na 4 rzędy po 4 rzędy.
Skropić pozostałą polewą karmelową.