Dynia piżmowa z jabłkiem
Przepis Apple Butternut Squash można przygotować w około 35 minut . Ta przystawka ma 102 kalorie , 2 g białka i 1 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 5 osób i kosztuje 41 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka masła jabłkowego, soli, mielonego cynamonu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i laktoowowegetariańską . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 81% , to danie jest doskonałe. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Butternut Squash and Apple Soup , Curried Butternut Squash and Apple Soup i Gluten Free Butternut Squash Pistachio Bars .
Instrukcje
Umieść dynię w dużym rondlu i zalej wodą; doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do miękkości.
W dużej misce rozgnieć dynię z masłem jabłkowym, śmietaną, solą i cynamonem, aż do połączenia się składników.