Dynia Piżmowa Nadziewana Orzechami Pekan
Dynia piżmowa nadziewana orzechami pekan to bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie przystawka. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,19 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. Mieszanka brązowego cukru, orzechów pekan, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 62%, który jest solidny. Dynia piżmowa makaron Indyk Bolognese nadziewany Dynia Żołędziowa ze stopionym Gruyere: dwa sposoby, Dynia piżmowa makaron Indyk Bolognese nadziewany Dynia Żołędziowa ze stopionym Gruyere: dwa sposoby, oraz Klon Pecan Dynia Piżmowa są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Pokrój każdą dynię wzdłuż na pół; wyrzuć nasiona.
Umieść squash ściętą stroną do dołu w dwóch 13-calowych. x 9-w. naczynia do pieczenia; dodaj 1/2 cala. woda.
Piec bez przykrycia w 350° przez 1 godzinę.
Odwróć squash; w razie potrzeby posyp solą i pieprzem. W małej misce ubij serek śmietankowy, masło i brązowy cukier na jasną i puszystą masę; dodać orzechy pekan. Łyżka do wnęk do squasha.
Piec 15-20 minut dłużej lub do momentu, gdy nadzienie lekko się zrumieni, a dynia będzie miękka.