Dynia maślana słodko-kwaśna - - - Zucca w Agrodolce
Słodko-kwaśna Dynia maślana - - - Zuccan w Agrodolce wymaga z grubsza 50 minut od początku do końca. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 154 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól i pieprz, ocet winny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest świetne. Podobne przepisy to Dynia maślana słodko-kwaśna - - - Zuccan w Agrodolce, Ravioli: Agnolotti di Zucca, oraz Scapece Di Zucca - Kabaczek Marynowany.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Doprawić dynię solą i pieprzem, skropić 4 łyżkami oliwy z oliwek i umieścić w jednej warstwie na 1 lub 2 arkuszach ciastek.
Umieścić w nagrzanym piekarniku i gotować 18 do 20 protokół, aż po prostu miękkie. W międzyczasie wymieszaj pozostałe 4 łyżki oleju, octu, cebuli, płatków chili, oregano i czosnku i dopraw solą i pieprzem.
Wyjąć squash z piekarnika i zalać marynatą. Pozostawić do ostygnięcia 20 minut w marynacie, posypać liśćmi mięty i podawać.