Dynia Maślana Kokosowe Curry

Dynia Maślana Kokosowe Curry
Need a bezglutenowe i wegańskie danie główne? Dynia dyniowa Coconut Curry może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 463 kalorie, 13g białka, oraz 9g tłuszczu. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Udaj się do sklepu i odebrać cynamon, szpinak, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis z Food.com ma 30 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Dynia Maślana I Curry Kokosowe, Zupa Kokosowa Curry Z Dyni, oraz Dynia Piżmowa Ciecierzyca Kokosowe Curry dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jedno wino można spróbować jest Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
# 65 Wine Spectator Top 100 2012Ten rocznik 2011 jest szczególnie szczegółowy i zgryźliwy i wydaje się smakować każdy kamyk i każdy lee. Lekkie, ale długie, jak woda źródlana lub wysokogórskie białe wino, o dużym potencjale starzenia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia98
Magazyn