Dynia Maślana I Curry Kokosowe

Dynia Maślana I Curry Kokosowe
Przepis Dynia Maślana i Curry Kokosowe jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest wybitnym wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.08 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 415 kalorii. 60 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, kolendrę, tajską pastę curry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Dynia Maślana Kokosowe Curry, Dynia Piżmowa Ciecierzyca Kokosowe Curry, oraz Zupa Kokosowa Curry Z Dyni dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. De Morgenzon Reserve Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Dekadencki złoty z zielonymi odcieniami, ten Chardonnay wykazuje aromaty opiekanej brioche z pikantną marmoladą. Na podniebieniu wyłania się szkielet limonki i trawy cytrynowej z kwiatowymi nutami wiciokrzewu i frangipani. Ciepła, bogata wanilia i kremowy migdałowy niuans utrzymują się na finiszu.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia41
Magazyn