Dynia Makowa z kapustą i granatami

Dynia Makowa z kapustą i granatami
Dyni makowej z kapustą i granatami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 486 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz ocet jabłkowy, sól morska, jarmuż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Sałatka Z Dyni Z Granatami I Prażonymi Pestkami Dyni, Kapusta-Surówka jabłkowa z sosem makowym, oraz Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku).
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn