Dynia letnia z masłem Kurkumowym

Letnia Kabaczek z masłem Kurkumowym może być tylko przystawką, której szukasz. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 245 kalorii, 3G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz summer squash, kurkumę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb I Masło Marynowane Lato Squash, Kurkuma Marchew Maślana Squash Miska Smoothie, oraz Tajny składnik (kurkuma): marokański Tagine jagnięcy z kurkumą, cebulą i oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść średnią patelnię, najlepiej żeliwną, na średnim ogniu.
Dodaj squash i niech char trochę, często rzuca.
Skropić trochę oliwy z oliwek tylko do płaszcz, i saute aż prawie chrupiące-delikatne. Doprawić solą.
Jeśli używasz żeliwnej patelni, przenieś squasha do dużej miski przed kontynuowaniem.
Na małej patelni na średnim ogniu roztopić masło i dodać kurkumę. Mieszać, aż masło stopi się i kurkuma jest równomiernie rozłożone. Gotować 1 minutę. Wymieszać kolendrę, miód i orzechy laskowe, aż do połączenia. Powrót squash z powrotem na patelnię i wrzucić do połączenia.