Dynia Letnia Nadziewana
Nadziewane Lato Squash może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 31g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz rosół z kurczaka, Kabaczek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Spróbuj Dynia Letnia Nadziewana, Dynia Letnia Nadziewana, oraz Dynia Letnia Nadziewana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij miskę lodowatą wodą. Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia.
Kabaczek i cukinię pokroić na pół wzdłuż; wstawić do wrzącej wody. Doprowadzić z powrotem do wrzenia; gotować, aż lekko zmięknie, 5 protokół.
Przenieść squash do wody z lodem. Ostudzić przez 2 minuty.
Zeskrobać nasiona i ciągnącą miąższ z każdej połowy squasha, pozostawiając dużą jamę do farszu. Ułóż ciasno w dużym, lekko naoliwionym naczyniu do pieczenia.
Ciepła 1 Łyżka. olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, często mieszając, aż zmiękną, o 3 protokół.
Dodać indyka i gotować, mieszając do rozpadu, aż kruchy, 2 do 3 protokół. Wymieszaj pomidory, bulion i tymianek. Zwiększyć ciepło do wysokiej i gotować, często mieszając, aż indyk zostanie dokładnie ugotowany, a część płynu odparuje, 5 do 7 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Umieść równe ilości napełniania w każdej połowie squasha, piętrząc go wysoko w środku.
Bułkę tartą wymieszać z parmezanem, następnie posypać mieszaniną kabaczka i skropić 2 łyżkami. oliwa z oliwek.
Piec do złotego koloru na wierzchu, o 20 protokół.