Dynia Letnia Nadziewana

Dynia Letnia Nadziewana
Nadziewane Lato Squash może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 31g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz rosół z kurczaka, Kabaczek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Spróbuj Dynia Letnia Nadziewana, Dynia Letnia Nadziewana, oraz Dynia Letnia Nadziewana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij miskę lodowatą wodą. Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
GarnekGarnek
2
Kabaczek i cukinię pokroić na pół wzdłuż; wstawić do wrzącej wody. Doprowadzić z powrotem do wrzenia; gotować, aż lekko zmięknie, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
WodaWoda
3
Przenieść squash do wody z lodem. Ostudzić przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4
Usunąć; osuszyć.
5
Zeskrobać nasiona i ciągnącą miąższ z każdej połowy squasha, pozostawiając dużą jamę do farszu. Ułóż ciasno w dużym, lekko naoliwionym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Ciepła 1 Łyżka. olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać cebulę i gotować, często mieszając, aż zmiękną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
8
Dodać indyka i gotować, mieszając do rozpadu, aż kruchy, 2 do 3 protokół. Wymieszaj pomidory, bulion i tymianek. Zwiększyć ciepło do wysokiej i gotować, często mieszając, aż indyk zostanie dokładnie ugotowany, a część płynu odparuje, 5 do 7 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PomidorPomidor
Cała TurcjaCała Turcja
BulionBulion
TymianekTymianek
9
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Umieść równe ilości napełniania w każdej połowie squasha, piętrząc go wysoko w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
11
Bułkę tartą wymieszać z parmezanem, następnie posypać mieszaniną kabaczka i skropić 2 łyżkami. oliwa z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ParmezanParmezan
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
12
Piec do złotego koloru na wierzchu, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn