Dynia Imbir Rugelach
Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 36 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz krystalizuje imbir, ciasto skorupa, jajko, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pumpkin Pie Rugelach, Masło dyniowe i karmelizowane figi Rugelach, oraz Babeczki z dyni imbirowe z lukrem z serem imbirowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj duży arkusz ciastek sprayem do gotowania.
Wyjmij skorupę z woreczka; rozwiń na powierzchni roboczej. W średniej misce wymieszaj serek śmietankowy, brązowy cukier i przyprawę do ciasta z dyni łyżką, aż będzie gładka.
Rozprowadzić mieszaninę na skorupie w granicach 1/4 cala od krawędzi.
Posypać orzechami pekan i imbirem; lekko wcisnąć do ciasta.
Zwiń zaczynając od szerokiego końca.
Umieść punkt w dół na arkuszu ciastek.
W małej misce, ubić jajko i mleko; szczotkować na wierzchy ciastek.
Posypać cynamonem-cukrem.
Piec 25 do 30 minut lub do złotego koloru. Natychmiast usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego.
Podawać na ciepło lub chłodno.