Dynia i żurawina śniadanie warstwy
Dynia i żurawina śniadanie warstwy może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 281 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś kostki chleba, wanilię, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 34 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Dynia i żurawina śniadanie warstwy, Cranberry Pumpkin Breakfast Bake, oraz Warstwy Śniadaniowe.
Instrukcje
Spray 9-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
Połowę chleba rozłóż w naczyniu do pieczenia; wierzch z połową żurawiny. Powtarzam.
W dużej misce, ubić jajka, mleko, Dynia, skórka pomarańczowa, cynamon, imbir, gałka muszkatołowa, brązowy cukier, wanilia i sól z trzepaczką do dobrze wymieszać; wlać mieszaninę na patelni. Spryskaj arkusz folii sprayem do gotowania; umieść rozpyloną stronę na patelni. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Piec pokryte 30 minut. Odkryć; piec 30 do 40 minut dłużej lub do góry jest złoty kolor i nóż włożony w centrum wychodzi czysty.
Podawać na ciepło posypane jogurtem i syropem klonowym.