Dynia i czarna fasola Cheesy Enchilada patelnia jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka chicken cheesy chicken enchilada, piersi z kurczaka, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj patelnia na słodkie ziemniaki i czarną fasolę Enchilada, Patelnia z dyni i Czarnej Fasoli Enchilada, oraz Patelnia z czarnej fasoli z indyka Enchilada z ryżem ze słodkich ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokroić kurczaka na kawałki 1/2 cala. W 10-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Vin de Sandwich Pinot Noir Jimmy ' ego Johna. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.