Dynia i czarna fasola Cheesy Enchilada patelnia
Dynia i czarna fasola Cheesy Enchilada patelnia jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka chicken cheesy chicken enchilada, piersi z kurczaka, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj patelnia na słodkie ziemniaki i czarną fasolę Enchilada, Patelnia z dyni i Czarnej Fasoli Enchilada, oraz Patelnia z czarnej fasoli z indyka Enchilada z ryżem ze słodkich ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić kurczaka na kawałki 1/2 cala. W 10-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować około 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż z zewnątrz zmieni kolor na biały.
Wymieszać z gorącą wodą, mlekiem, sosem i niegotowanym ryżem (z pudełka z kurczakiem).
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając.
Zmniejszyć ciepło. Przykryć; dusić 20 do 25 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ryż będzie miękki.
Zdjąć z ognia; odkryć. Wymieszaj z dynią, aż dobrze wymieszasz. Wymieszać z czarną fasolą.
Podawać w miseczkach. Top z sosem taco i kolendry.