Dyni z żurawiną i migdałami
Dynia piżmowa z żurawiną i migdałami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 249 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Mieszanka soli, żurawiny, dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 54%. Spróbuj Spaghetti Squash Z Fetą, Suszoną Żurawiną I Migdałami, Babeczki Z Dyni Z Żurawiną, oraz Jagody pszenne z dynią maślaną, Edamame i żurawiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić rosół z kurczaka, dyni, czerwona cebula, i żurawiny do wrzenia w rondlu, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż squash jest miękka po przekłuciu widelcem, o 15 protokół.
Rozgrzać masło i oliwę z oliwek razem na dużej patelni na średnim ogniu. Delikatnie wymieszać mieszaninę dyni z gorącym masłem i olejem; posypać brązowym cukrem. Delikatnie Przerzuć warzywa, gdy rumiane, około 5 minut na stronę.
Posypać migdałami, parmezanem i solą.