Dyni Z Zwiędłym Szpinakiem I Serem Pleśniowym

Dyni Z Zwiędłym Szpinakiem I Serem Pleśniowym
Dyni z zwiędłym szpinakiem i serem pleśniowym to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 124 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, ser kruszy, pieczone dyni i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Orzo z dyni, szpinakiem i serem pleśniowym, Sałatka szpinakowa z dyni, oraz Sałatka szpinakowa z azjatyckimi gruszkami, serem pleśniowym i orzechami pekan.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn