Dyni z Zielonym Chile i gorczycy

Dyni z Zielonym Chile i gorczycy
Dyni z Zielonym Chile i nasion gorczycy może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 8 i koszty 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 63 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz brązowe nasiona gorczycy, dyni, olej roślinny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczona dynia maślana ze słodkimi przyprawami, limonką i zielonym Chile, Zupa z dyni z curry pestek dyni, oraz Zupa z dyni z przyprawami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużą patelnię wlać olej i nasiona gorczycy. Gotować na średnim ogniu, przykryte, aż nasiona skończą popping, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
NasionaNasiona
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać czosnek i chile i gotować, mieszając, aż czosnek po prostu zaczyna się brązowy, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Papryka ChiliPapryka Chili
3
Dodać squash i wymieszać do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4
Dodaj 1/2 szklanki wody, przykryć, i gotować, aż squash jest tender do ukąszenia, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
WodaWoda
5
Posypać solą do smaku i udekorować kolendrą, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia37
Magazyn