Dyni Sauté

Dyni Sauté
Dyni maślanej Sauté jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 8. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, bekonu, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Dyni Sauté, Pieczone Dyni Kapusta Sauté, oraz Kotlety wieprzowe z dyni, jabłkiem i żurawiną.

Instrukcje

1
W 12-calowej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry. Wymieszać z cebulą. Gotować około 2 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie chrupiąca-miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wymieszać z dyni, tymiankiem i pieprzem. Przykryć i gotować 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż squash będzie miękki. Mieszaj ze szpinakiem, aż zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
PieprzPieprz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
TymianekTymianek

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn