Dyni Sauté
Dyni maślanej Sauté jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 8. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, bekonu, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Dyni Sauté, Pieczone Dyni Kapusta Sauté, oraz Kotlety wieprzowe z dyni, jabłkiem i żurawiną.
Instrukcje
W 12-calowej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry. Wymieszać z cebulą. Gotować około 2 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie chrupiąca-miękka.
Wymieszać z dyni, tymiankiem i pieprzem. Przykryć i gotować 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż squash będzie miękki. Mieszaj ze szpinakiem, aż zwiędnie.