Dyni i czerwonej papryki

Dyni i czerwonej papryki
Dyni i papryka czerwona może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 5 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sól, dyni, parmezan i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Hot Pepper Butternut Squash, Zapiekanka Z Dyni I Czerwonej Papryki, oraz Zupa z dyni i pieczonej papryki.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połącz pierwsze 7 składników, dobrze rzucając.
3
Umieść w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Piec w 450 przez 30 minut lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia84
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn