Dyni agnolotti z boczkiem i postarzanym balsamicznym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać dyni agnolotti z boczkiem i wieku balsamicznego spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1409 kalorii, 49g białka, oraz 82g tłuszczu każdy. Na $3.55 za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz dojrzały ocet balsamiczny, bekon, jabłko granny smith i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 76%. Podobne przepisy to Ravioli: Agnolotti di Zucca, Balsamiczna Sałatka z dyni z boczkiem, oraz Smażona dyni agnolotti z miodowym sosem Chipotle.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Mąkę wyłożyć na stos na czystą, suchą powierzchnię roboczą. Zrób dziurę o szerokości około 8 cali w środku stosu mąki. Wszystkie jajka wbić do otworu i dodać oliwę z oliwek i sól. Widelcem ubić jajka i powoli rozpocząć włączenie mąki do mieszaniny jaj. Nie martw się o grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Gdy większość mąki zostanie włączona, zacznij ugniatać mieszaninę ciasta rękami. Zagniataj ciasto, aż będzie gładkie i elastyczne, około 10 do 15 minut. Bardzo ważne jest, aby włożyć całe ciało w ugniatanie, w przeciwnym razie makaron nie uzyska odpowiedniej konsystencji. Musisz ugniatać! Zawiń ciasto w folię i pozwól mu się zrelaksować przez co najmniej 1 godzinę. W przypadku natychmiastowego użycia nie przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1
Umieścić dyni na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2
Skropić oliwą z oliwek, dodać cynamon i dużą szczyptę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Wymieszać wszystko razem do pokrycia squasha i ułożyć go w 1 warstwę na blasze do pieczenia. Pieczeń, aż squash jest miękki i rumiane, o 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
4
Wyjmij go z piekarnika i włóż do miski robota kuchennego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Dodać ser ricotta, parmezan, i jajka i proces do gładkiej. Smak i dodać sól, w razie potrzeby. Zeskrobać nadzienie do worka z ciastem i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowe do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Zwijaj makaron: Ustaw wałek makaronu na najszerszym miejscu. Zacznij od połowy ciasta makaronowego. Używając rąk, spłaszczyć ciasto tak bardzo, jak to tylko możliwe, aby ułatwić mu przechodzenie przez wałek do makaronu. Przeprowadź ciasto przez wałek dwukrotnie odkurzając go mąką między rolkami, jeśli czuje się lepki. Złóż go na trzecie obróć o 90 stopni i przeprowadź go przez maszynę do makaronu 2 do 3 razy. Kontynuuj przepuszczanie makaronu przez maszynę, zmniejszając ustawienie między każdym uruchomieniem. Zatrzymaj się, gdy dojdziesz do przedostatniego ustawienia. Zawsze trzymaj makaron na czubkach dłoni, dłonie w dół! Jeśli trzymasz go palcami w górze, stworzysz rozstępy, a te nigdy nie są dobre.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Makaronowe
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do Makaronu
1
Położyć arkusz makaronu na mące powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
2
Dolną połowę makaronu (część najbliższą Tobie) posmaruj lekko wodą. To jest "klej", który utrzyma agnolotti razem. Używaj wody oszczędnie, jeśli użyjesz zbyt dużo, będzie się przesuwać i nie przyklejać. Rura 1-calowe kulki nadzienia na makaron, który został umyty wodą, pozostawiając około 2-cali między każdą kulką. Złóż górną połowę makaronu nad kulkami, aby spełnić dolną krawędź. Używając 2 palców wskazujących poke wokół każdej kulki napełniania, aby zamknąć agnolotti i upewnić się, że nie ma pęcherzyków powietrza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Agnolotti
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Wytnij każdy agnolotti za pomocą małego okrągłego frezu karbowanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Agnolotti
4
Przełożyć na blachę pokrytą kaszą manną lub polentą. Przykryć i odstawić do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
5
Aby zrobić sos: umieść łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na dużej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Pokrój boczek na małe kawałki i dodaj go wraz z czosnkiem na patelnię. Gdy czosnek jest lekko rumiany i aromatyczny, usuń go z patelni i wyrzuć. Gdy boczek jest chrupiący dodać squasha, doprawić solą, do smaku, i gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Nóż Do Obierania
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Dodać masło, bulion z kurczaka i szałwię i gotować, aż sos zgęstnieje i wygląda aksamitnie. Wymieszaj jabłko i posmakuj przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Doprowadzić duży garnek dobrze osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
9
Dodać agnolotti i gotować przez 3 do 4 protokół. Ostrożnie wyjmij makaron z wody i natychmiast włóż go do patelni z sosem. Doprowadzić do wrzenia, często potrząsając patelnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Agnolotti
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
10
Zdjąć z ognia, posypać parmezanem i zawirować makaron, aż będzie pokryty sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
11
Przekładamy na półmisek i od razu podajemy, posypujemy trochę więcej startego parmezanu i odrobiną octu balsamicznego. Mangia bene!!
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu