Dymny SOS Żurawinowo-Jabłkowy

Dymny SOS Żurawinowo-Jabłkowy
Dymny SOS żurawinowo-jabłkowy może być tylko sos, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 25 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 66 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Mieszanka cukru, jabłka granny smith, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin i 3 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to SOS Jabłkowo-Żurawinowy, Szarlotka Sos Żurawinowy, oraz SOS Żurawinowo-Jabłkowy.

Instrukcje

1
W średnim rondlu wymieszać żurawinę i kolejne 4 składniki. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 10 minut lub aż Skórki żurawiny zaczynają się dzielić i pop i mieszanina zaczyna gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wymieszać jabłka i sos barbecue do mieszanki żurawinowej i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub tylko do momentu, gdy jabłka będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
3
Ostudzić 30 minut. Przykryć i schłodzić 24 godziny przed podaniem. Przechowywać w lodówce do 3 dni.
4
Odstawić na 30 minut przed podaniem.
5
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs, 3 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn