Dymny SOS Żurawinowo-Jabłkowy
Dymny SOS żurawinowo-jabłkowy może być tylko sos, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 25 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 66 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Mieszanka cukru, jabłka granny smith, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin i 3 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to SOS Jabłkowo-Żurawinowy, Szarlotka Sos Żurawinowy, oraz SOS Żurawinowo-Jabłkowy.
Instrukcje
W średnim rondlu wymieszać żurawinę i kolejne 4 składniki. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 10 minut lub aż Skórki żurawiny zaczynają się dzielić i pop i mieszanina zaczyna gęstnieć.
Wymieszać jabłka i sos barbecue do mieszanki żurawinowej i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub tylko do momentu, gdy jabłka będą miękkie.
Ostudzić 30 minut. Przykryć i schłodzić 24 godziny przed podaniem. Przechowywać w lodówce do 3 dni.
Odstawić na 30 minut przed podaniem.
Dekorować, w razie potrzeby.