Dymka Marynowana
Marynowana Dymka może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 559 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $4.25 za porcję. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Mieszanka nasion kolendry, dymki, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dymka Marynowana, Dymka Marynowana, oraz Kanapki z boczkiem i jajkiem z marynowaną dymką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wysterylizuj 1 (16 oz) słoik z pokrywką zgodnie z instrukcjami producenta. W międzyczasie wymieszać ocet, cukier, sól, nasiona kolendry, nasiona kopru włoskiego, ziarna pieprzu, płatki czerwonej papryki, tymianek i 2 szklanki wody w dużej patelni sos wielkości dopasować cebulę płasko i w pobliżu jednej warstwy.pan. Doprowadzić do wrzenia.
Dodaj cebulę; wróć do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić do miękkości, 5 do 7 minut.
Wyjąć z ognia i ostudzić całkowicie, około 1 ½ godziny.Ostrożnie zebrać cebulę w wiązkę, wszystkie skierowane w tym samym kierunku.
Umieść je w przygotowanym słoiku, najpierw Zakończ korzeń, a następnie zawiśnij zielenią w środku. Napełnij słoik tak dużą ilością płynu, jak to konieczne, aby całkowicie zanurzyć. Łyżka w jak najwięcej nasion i tymianku, jak można. Zabezpiecz słoiki sterylizowanymi pokrywkami i taśmami.
Umieść słoiki z powrotem w sterylizatorze lub garnku z wodą i gotuj przez 15 minut.
Ostrożnie wyjąć szczypcami. Schłodzić, a następnie przechowywać w suchym miejscu przez co najmniej 3 tygodnie przed otwarciem.Po otwarciu można je schłodzić w płynie w szczelnym pojemniku do 1 miesiąca.