Dwuwarstwowe Ciasto Z Dyni
Dwuwarstwowe ciasto z dyni wymaga mniej więcej 4 godziny i 20 minut od początku do końca. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1176 kalorii, 13g białka, oraz 55 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz bitą polewę, mleko, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj Dwuwarstwowe Ciasto Z Dyni, No-Bake Dwuwarstwowe Ciasto Z Dyni, oraz Sernik Dyniowy Dwuwarstwowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubijamy razem twarożek, 1 łyżkę mleka i cukier na gładką masę. Delikatnie wymieszać z ubitą polewą.
Rozprowadzić na dnie skorupy.
Wlać 1 szklankę mleka do dużej miski i dokładnie wymieszać w mieszance budyniowej, dyni, cynamonu, imbiru i goździków. Po zagęszczeniu rozprowadzić na warstwie twarogu.
Przechowywać w lodówce 4 godziny, lub do zestawu.