Dwukrotnie Upieczone Ciasteczka Migdałowe
Dwa razy upieczone ciasteczka migdałowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 61 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 72 i kosztuje 12 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, jajka, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasteczka migdałowe bez jaj | easy Almond cookie, Ricciarelli, włoskie ciasteczka migdałowe i porady na świąteczne ciasteczka bezglutenowe, oraz Pieczone Migdałowe Pączki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 218°. masło i mąka 13 x 9 x 2-calowa metalowa patelnia do pieczenia. Mąkę i sól przesiać do średniej miski.
Ubić cukier, jajka, miód i wodę z kwiatem pomarańczy w dużej misce, aby dobrze wymieszać. Stopniowo dodawać mieszankę mąki, mieszając aż do wymieszania. Wymieszaj migdały. Łyżka ciasto do przygotowanej patelni. Korzystając z tyłu łyżki, równomiernie rozprowadzić ciasto na gładką górę.
Piec, aż ciasto puffs i jest blady złoty, o 20 protokół. Fajne 5 minut. Ciasto wyłożyć na półkę; ostudzić całkowicie. Utrzymuj temperaturę pieca.
Ciasto pokroić w poprzek na paski o szerokości 1/2 cala.
Pokrój każdy pasek po przekątnej na 3 kawałki. Ułóż ciasteczka, przyciąć stronę w dół, na 2 blachach do pieczenia.
Piec, aż ciasteczka będą złote, około 14 minut.
Przenieś ciasteczka do stojaków; fajne. (Można przygotować 5 dni wcześniej. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.)