Dwukrotnie Pieczone Ziemniaki Nadziewane Serem
Przepisów na dodatki do dań nigdy za wiele, więc wypróbuj dwukrotnie pieczone ziemniaki nadziewane serem. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy przepis zawiera 395 kalorii, 9 g białka i 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 16 osób i kosztuje 75 centów za porcję. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Udaj się do sklepu i kup parmezan, ser cheddar, śmietanę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godziny i 55 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżkową wynoszącą 32%. Pieczone ziemniaki nadziewane brokułami i serem, pieczone nadziewane ziemniaki (ziemniaki Tandoori) i pieczone nadziewane ziemniaki są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Wyszoruj i przekłuj ziemniaki; natrzeć olejem.
Piec w temperaturze 375° przez 1 godzinę lub do miękkości. Gdy ostygnie, przekrój każdego ziemniaka wzdłuż na pół. Wydrążyć miąższ, pozostawiając cienkie łupiny.
W dużym rondlu roztapiamy masło.
Dodać ser cheddar, śmietanę, śmietanę, parmezan, sól i pieprz.
W dużej misce rozgnieć miąższ z mieszanką serową. Wymieszać z 2 łyżkami szczypiorku. Nałóż łyżką do skorupek ziemniaków.
Ułożyć na blachach do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375°C przez 25-30 minut lub do złotego koloru.
Posypać pozostałym szczypiorkiem.