Dwukolorowe Kanapki Z Kremem
Dwukolorowe kanapki z kremem to Wegetariańskie przepis na 150 porcji. Na 3 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 23 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, czekolada, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Two Tone Brownies, Sernik Dwukolorowy, oraz Dwukolorowe Ciasto Sernikowe.
Instrukcje
W misce, z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, ubić masło i cukier, aż będzie gładka. Ubij żółtko i wanilię, skrobając boki miski w razie potrzeby. Wymieszać lub ubić w mące, aż dobrze wymieszać.
Ciasto podzielić na pół i wymieszać roztopioną czekoladę na pół. Każdy kolor ciasta podzielić na cztery równe porcje. Uformuj każdą porcję w kłodę o grubości 3/4 cala.
Zwijaj mocno woskowany papier wokół każdego dziennika, aby owinąć hermetycznie. Zamrozić, aż będzie wystarczająco twardy, aby pokroić starannie, około 20 minut.
Rozpakuj ciasto. Używając cienkiego, ostrego noża, pokrój kłody w poprzek na plasterki o grubości 1/4 cala (jeśli schłodzone ciasto kruszy się, odstaw na kilka minut, aby zmiękczyć, a następnie pokrój).
Lay plastry 1 cal od siebie na masle lub gotowania pergaminu pokryte 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia; jeśli ciasteczka spłaszczone po cięciu, przekształcić palcami.
Piec w piekarniku 350, aż zwykłe ciasteczka są lekko rumiane na dole i te czekoladowe są nieco ciemniejsze, 8 do 10 minut; jeśli pieczenie więcej niż jednej patelni na raz, przełączanie pozycji patelni w połowie pieczenia. Za pomocą szerokiej szpatułki przenieś ciasteczka do stojaków, aby całkowicie ostygły.
1/4 łyżeczki nadzienia z kremem waniliowym rozprowadzić na każdym zwykłym ciastku, następnie polać ciastkiem czekoladowym.
Nadzienie z kremem waniliowym. W misce, z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, pokonać 1/2 szklanki (1/4 lb.) masło (w temperaturze pokojowej), 3/4 szklanki cukru pudru i 1 łyżeczka wanilii do uzyskania gładkiej konsystencji. Zużyć natychmiast lub przykryć i schłodzić do 2 dni (doprowadzić do temperatury pokojowej i ubić, aby zmiękczyć przed użyciem).