Dwugarnkowy obiad

Potrzebujesz bezglutenowego i bezmlecznego dania głównego? Obiad w dwóch garnkach może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 26 g białka, 29 g tłuszczu i łącznie 574 kalorie. Za 1,78 USD za porcję ten przepis pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10 osobom. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i kup bekon, wieprzowinę z fasolą, wspaniałą fasolę północną i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 4 godzin i 20 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Zestawy do zamrażarki Crock Pot: obiad z kurczakiem w jednym garnku, Pakiety do zamrażania Crock Pot: obiad z kurczakiem w jednym garnku i Zestawy do zamrażania Crock Pot: obiad z kurczakiem w jednym garnku.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Wyjmować na ręczniki papierowe łyżką cedzakową; odcedzić, zachowując 2 łyżki odcieku.
Podsmaż cebulę w cieście do miękkości; wyjąć łyżką cedzakową.
Przenieś boczek i cebulę do 4- lub 5-qt. powolna kuchenka.
Na tej samej patelni smaż wołowinę, aż przestanie być różowa; odcedź i dodaj do wolnowaru.
Dodaj pozostałe składniki i dobrze wymieszaj. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 4-6 godzin lub do momentu, aż się rozgrzeje.