Dwa ziemniaki wołowe i warzywne ciasto Pot z rozmarynem ciasto biszkoptowe

Dwa ziemniaki wołowe i warzywne ciasto Pot z rozmarynem ciasto biszkoptowe
Dwa ziemniaki wołowina i warzywo Pot Pie z rozmarynem biszkopt Crust może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 675 kalorii. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka grzybów, selera, liści laurowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. 19 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Ciasto wołowe z ziemniaczaną skórką biszkoptową, Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, oraz Ciasto z warzywami korzeniowymi i grzybami z polewą biszkoptową z rozmarynem.

Instrukcje

1
Do napełniania Pie pot: w dużej żeliwnej patelni lub patelni podgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać wołowinę, doprawić solą i pieprzem i gotować na średnim ogniu, aż będzie rumiana ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Wyjąć i odstawić na talerz.
4
Dodać cebulę na patelni, dodając dodatkowy olej w razie potrzeby, i saute do miękkości-o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodać grzyby i saute przez dodatkowe 5 protokół.Powrót wołowiny na patelnię i dodać czerwone wino do deglaze, uważając, aby zeskrobać wszelkie rumiane kawałki na dnie patelni, ponieważ oferują one dużo smaku. Przykryć i gotować na małym ogniu przez 30-40 minut lub do miękkości wołowiny (opcjonalnie: użyj szybkowaru pod wysokim ciśnieniem przez 10 minut).W międzyczasie przygotuj sos. W średnim rondlu dodaj masło i rozpuść.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
świeża Resztkaświeża Resztka
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Ubić mąkę. Następnie ubij w mleku i bulionie. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 5 protokół. Odstawić.Odkryć i dodać marchew, seler, ziemniaki i pasternak. Gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Dodać groszek. Wymieszać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
8
Składniki wlać do dużego naczynia żaroodpornego i polać niegotowanymi herbatnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
1
Usuń miąższ z pieczonych ziemniaków. Rozgnieść go widelcem lub nacisnąć przez Ryker do ziemniaków. To zajmie 1-2 ziemniaki i powinno skutkować w sumie 1/2 szklanki ziemniaka. W małej misce do mieszania, połączyć 1/2 szklanki ziemniaka z maślanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
2
Trzepaczka aż będzie gładka i gotowa aside.In średnia miska, połączyć mąkę uniwersalną lub orkiszową, mąkę tortową, cukier, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Płatków Owsianych (szybkich Lub Zwykłych)1 1/2 Szklanki Płatków Owsianych (szybkich Lub Zwykłych)
Mąka OrkiszowaMąka Orkiszowa
Mąka TortowaMąka Tortowa
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Trzepaczka, aż dobrze przesiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Masło pokroić w mieszaninę mąki za pomocą dwóch noży, blendera do ciast lub tarki do sera. Wolę użyć tarki do sera i zetrzeć zamrożone masło do mieszanki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TarkaTarka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodać rozmaryn i wymieszać, aby połączyć.Zrobić dobrze w środku mieszaniny mąki i dodać mieszaninę ziemniaków maślanki. Mieszaj do połączenia, a następnie, gdy nie możesz już mieszać, odwróć go na lekko posypaną mąką powierzchnię i delikatnie ugniataj, aż będziesz mógł uformować szorstką kulkę.Spłaszczyć ciasto w okrąg o grubości około 1/2 - 3/4 cala. Za pomocą noża do ciastek lub szklanki do picia (około 2 1/2 - 3" średnicy dla wymienionego czasu pieczenia) odwróconej do góry nogami, Wytnij tyle rund, ile możesz. Używając resztek ciasta, uformuj kolejny okrąg o tej samej grubości. Powtarzaj cięcie, aż zużyjesz całe ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)

Składniki

3Batoniki toffi HeathZimne mleko do podaniaZimne mleko do podania1Batoniki toffi Heath1 1/2 szklanki płatków owsianych (szybkich lub zwykłych)1 1/2 szklanki płatków owsianych (szybkich lub zwykłych)2słonina wieprzowasłonina wieprzowa5321 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweKawałki warzyw wielkości kęsaKawałki warzyw wielkości kęsa5671 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.dusić wołowinę, pokroić na kawałki wielkości kęsadusić wołowinę, pokroić na kawałki wielkości kęsa43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaświeża resztkaświeża resztka1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkachpo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkach1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka tortowamąka tortowa4marchew obrana i pokrojona w rundmarchew obrana i pokrojona w rund3zdanieseler posiekanyseler posiekany1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąkamąka1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegroch łuskany, zamrożony lub świeżygroch łuskany, zamrożony lub świeży1Batoniki toffi Heathdrobno mielony świeży rozmaryndrobno mielony świeży rozmaryn2Batoniki toffi Heathświeże liście tymiankuświeże liście tymianku3goździkiczosnek mielonyczosnek mielony791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 calabanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 cala3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pieczarki w plasterkachpieczarki w plasterkach2Batoniki toffi Heath3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)2pasternak obrany i pokrojony w rundpasternak obrany i pokrojony w rund1Batoniki toffi Heath1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)2czerwone ziemniaki pokrojone w kostkę wielkości kęsaczerwone ziemniaki pokrojone w kostkę wielkości kęsa2Batoniki toffi Heathbardzo drobno mielony świeży rozmarynbardzo drobno mielony świeży rozmaryn2pieczone ziemniaki russetpieczone ziemniaki russet1Batoniki toffi Heathsól 8 łyżek (1 patyczek) masło bardzo zimne lub mrożonesól 8 łyżek (1 patyczek) masło bardzo zimne lub mrożone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo(albo zwykłe)(albo zwykłe)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalna lub świeżo zmielona mąka orkiszowamąka uniwersalna lub świeżo zmielona mąka orkiszowa1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczerwone wino lub czerwone wino do gotowaniaczerwone wino lub czerwone wino do gotowania1łyżka czerwony ocet winnycebula żółta pokrojona w kostkęcebula żółta pokrojona w kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia45
Magazyn