Dwa rodzaje Taralli, włoski krakers

Dwa rodzaje Taralli, włoski krakers
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Dwa rodzaje Taralli, włoski Cookie-Cracker może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.79 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 94 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, nasiona kopru włoskiego, ciepłą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Nutty Cracker Delights Cookie, S ' mores Graham Cracker Cookie Bars, oraz Graham Cracker Cookie kubki z polewą czekoladową Marshmallow.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° i ustaw stojaki w górnej i dolnej części.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Na ciasto połączyć mąkę i proszek do pieczenia, dobrze mieszając, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
3
Jajka ubić w misce, następnie ubić wszystkie pozostałe składniki w kolejności. Złożyć w mieszaninie mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Ciasto wyłożyć na obsypaną mąką powierzchnię i lekko zagnieść, aby wymieszać. Oddzielić na 16 równych części.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
5
Zwiń każdy na 8-calową linę, a następnie w okrąg. Szczypać końce razem, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Umieść po osiem na każdej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Piec taralli o 30 do 40 protokół, lub do dobrze dmuchane i głęboki złoty. Fajne na stojakach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Na lukier, połączyć wszystkie składniki w rondlu i podgrzewać delikatnie do letniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
9
Posmaruj wierzchy schłodzonych ciasteczek. Natychmiast top z wielobarwnych posypek, przed zestawami lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolorowe PosypkiKolorowe Posypki
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
10
Taralli Napoletani: Neapolitańskie Ciasteczka Z Słonym Pierścieniem
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
11
- sprawia 30 małych ciasteczek -
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
12
Do ciasta wlać wodę do miski i ubić drożdże.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Ubij w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
14
Włóż pozostałe składniki do miski robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze. Pulsuj kilka razy, aby wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
15
Dodaj płyn i pulsuj ponownie, aż ciasto utworzy kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
16
Pozwól procesorowi pracować nieprzerwanie przez około 10 sekund, aby zagnieść ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
17
Odwróć ciasto do naoliwionej miski i ostrożnie usuń ostrze. Obróć ciasto tak, aby góra była naoliwiona i przykryj miskę folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
18
Niech ciasto rośnie w temperaturze pokojowej, aż do podwójnej luzem, około godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
19
Po wyrośnięciu ciasta zeskrobać je z miski na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i za pomocą skrobaka lub noża pokroić na dwie równe części.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skrobaczka Do CiastaSkrobaczka Do Ciasta
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
20
Rozwałkuj każdy kawałek ciasta pod dłońmi do długości 15" i pokrój każdy na kawałki 1", Aby uzyskać 30 równych kawałków we wszystkich
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
21
Jeden na raz, roll każdy kawałek ciasta pod dłońmi, aby 8 " strand. Połącz końce razem, aby utworzyć okrąg, mocno naciskając, aby uszczelnić. Ułóż uformowane taralli na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej lub posypanej mąką blachy do pieczenia, upewniając się, że nie stykają się ze sobą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
22
Ustaw stojaki piekarnika w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
23
Napełnij duży garnek (taki jak ten, w którym gotujesz makaron) 3/4 pełną wodą. Doprowadzić wodę do pełnego wrzenia. Ustaw jeden z regałów chłodzących na płycie kuchennej (umieść pod nią patelnię, aby złapać kapanie) obok patelni z wrzącą wodą. Upuść taralli, 6 lub 8 na raz do wrzącej wody i usuń je skimmerem, gdy tylko wypłyną na powierzchnię. Ułóż je o cal od siebie we wszystkich kierunkach, na przygotowanych stojakach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
SkimmerSkimmer
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
24
Piec taralli około 30 minut, obracając się od górnej trzeciej części piekarnika do dolnej trzeciej i odwrotnie, w połowie pieczenia. Kontynuuj pieczenie taralli, aż będą złote i chrupiące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
25
Wyjąć z piekarnika i schłodzić do temperatury pokojowej na regałach chłodzących, w których zostały upieczone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia7
Magazyn