Dwa rodzaje Taralli, włoski krakers

Dwa rodzaje Taralli, włoski krakers
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Dwa rodzaje Taralli, włoski Cookie-Cracker może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.79 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 94 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, nasiona kopru włoskiego, ciepłą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Nutty Cracker Delights Cookie, S ' mores Graham Cracker Cookie Bars, oraz Graham Cracker Cookie kubki z polewą czekoladową Marshmallow.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° i ustaw stojaki w górnej i dolnej części.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Na ciasto połączyć mąkę i proszek do pieczenia, dobrze mieszając, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
3
Jajka ubić w misce, następnie ubić wszystkie pozostałe składniki w kolejności. Złożyć w mieszaninie mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Ciasto wyłożyć na obsypaną mąką powierzchnię i lekko zagnieść, aby wymieszać. Oddzielić na 16 równych części.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Zwiń każdy na 8-calową linę, a następnie w okrąg. Szczypać końce razem, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Umieść po osiem na każdej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Piec taralli o 30 do 40 protokół, lub do dobrze dmuchane i głęboki złoty. Fajne na stojakach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Na lukier, połączyć wszystkie składniki w rondlu i podgrzewać delikatnie do letniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
9
Posmaruj wierzchy schłodzonych ciasteczek. Natychmiast top z wielobarwnych posypek, przed zestawami lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolorowe PosypkiKolorowe Posypki
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
10
Taralli Napoletani: Neapolitańskie Ciasteczka Z Słonym Pierścieniem
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
11
- sprawia 30 małych ciasteczek -
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
12
Do ciasta wlać wodę do miski i ubić drożdże.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
13
Ubij w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
14
Włóż pozostałe składniki do miski robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze. Pulsuj kilka razy, aby wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
15
Dodaj płyn i pulsuj ponownie, aż ciasto utworzy kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
16
Pozwól procesorowi pracować nieprzerwanie przez około 10 sekund, aby zagnieść ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
17
Odwróć ciasto do naoliwionej miski i ostrożnie usuń ostrze. Obróć ciasto tak, aby góra była naoliwiona i przykryj miskę folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
18
Niech ciasto rośnie w temperaturze pokojowej, aż do podwójnej luzem, około godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
19
Po wyrośnięciu ciasta zeskrobać je z miski na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i za pomocą skrobaka lub noża pokroić na dwie równe części.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skrobaczka Do CiastaSkrobaczka Do Ciasta
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
20
Rozwałkuj każdy kawałek ciasta pod dłońmi do długości 15" i pokrój każdy na kawałki 1", Aby uzyskać 30 równych kawałków we wszystkich
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
21
Jeden na raz, roll każdy kawałek ciasta pod dłońmi, aby 8 " strand. Połącz końce razem, aby utworzyć okrąg, mocno naciskając, aby uszczelnić. Ułóż uformowane taralli na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej lub posypanej mąką blachy do pieczenia, upewniając się, że nie stykają się ze sobą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
22
Ustaw stojaki piekarnika w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
23
Napełnij duży garnek (taki jak ten, w którym gotujesz makaron) 3/4 pełną wodą. Doprowadzić wodę do pełnego wrzenia. Ustaw jeden z regałów chłodzących na płycie kuchennej (umieść pod nią patelnię, aby złapać kapanie) obok patelni z wrzącą wodą. Upuść taralli, 6 lub 8 na raz do wrzącej wody i usuń je skimmerem, gdy tylko wypłyną na powierzchnię. Ułóż je o cal od siebie we wszystkich kierunkach, na przygotowanych stojakach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
SkimmerSkimmer
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
24
Piec taralli około 30 minut, obracając się od górnej trzeciej części piekarnika do dolnej trzeciej i odwrotnie, w połowie pieczenia. Kontynuuj pieczenie taralli, aż będą złote i chrupiące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
25
Wyjąć z piekarnika i schłodzić do temperatury pokojowej na regałach chłodzących, w których zostały upieczone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia7
Magazyn