Dwa razy pieczone ziemniaki z serem i boczkiem
Dwa razy pieczone ziemniaki z serem i boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 2 i kosztuje 4,48 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1947 kalorie, 42g białka, oraz 180 g tłuszczu. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sera monterey jack, ziemniaki, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Dwa Razy Pieczone Ziemniaki Z Serem I Boczkiem, Mikrofalowa Wersja dwukrotnie pieczonych ziemniaków z serem i boczkiem, oraz Pieczone ziemniaki z załadowanym sosem brokułowym boczkiem serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w garnku i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż ziemniaki są bardzo miękkie, 20 do 25 protokół.
W małym rondlu, połączyć śmietanę i czosnek i doprowadzić do dusić na małym ogniu. Wyłączyć ciepło i niech strome.
Gdy ziemniaki są gotowe, naciśnij je przez ricer ziemniaków do dużej miski.
Dodać masło i powoli złożyć krem z czosnkiem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Ziemniaki przełożyć do 2 żaroodpornych ramekinów lub małych miseczek. Top każdy z serów i papryki.
Piec, aż ser topi się i bąbelki, 10 do 15 protokół. Każdą porcję polać boczkiem i szczypiorkiem i podawać na gorąco.