Dwa razy pieczone ziemniaki z kozim serem i szczypiorkiem
Dwa razy pieczone ziemniaki z kozim serem i szczypiorkiem to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz szczypiorek, masło, ziemniaki russet, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Potłuczone ziemniaki z kozim serem i szczypiorkiem, Dwa razy pieczone ziemniaki z kozim serem, oraz Dwa Razy Pieczone Ziemniaki Z Kozim Serem.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika; rozgrzej do 191°. natrzyj olej na ziemniaki. Przebić w kilku miejscach widelcem.
Umieścić bezpośrednio na stojaku piekarnika; piec do bardzo miękki, o 45 protokół.
Przenieść do szafy; schłodzić 10 minut. Używając rękawic kuchennych, chwyć 1 ziemniaka w dłoni. Za pomocą ząbkowanego noża odetnij 1/4 wierzchu ziemniaka. Za pomocą łyżki, scoop się ziemniaka, pozostawiając 1/2-cala grubości powłoki; przenieść miąższ ziemniaka do dużej miski. Powtórz z pozostałymi ziemniakami. Ziemniaki rozgnieść na gładką masę.
Wymieszać z serem, potem pół na pół, masłem i szczypiorkiem. Doprawić solą i pieprzem.
Łyżka około 3/4 mieszanki ziemniaków do skorupek, dzieląc równomiernie.
Przelej pozostałe nadzienie ziemniaczane do woreczka z dużą gwiazdką. Napełnianie rur na ziemniakach.
Umieść ziemniaki na blasze do pieczenia. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć luźno folią i przechowywać w lodówce.)
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 191°.
Piec ziemniaki, aż nadzienie jest ogrzewany przez i topy brązowy, o 20 protokół.