Dwa razy pieczone ziemniaki mojej mamy (Wersja Dla Dzieci)

Moja mama dwa razy pieczone ziemniaki łodzie (Wersja Dla Dzieci) może być tylko przystawka szukasz. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Jest dostarczany przez SippitySup. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz boczek, sól i pieprz, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Dwa razy pieczone ziemniaki mojej mamy (Fancy Version), Zupa z pieczonych ziemniaków Elswet [ wersja dla diabetyków ], oraz Veggie Faszerowane Dwa Razy Pieczone Ziemniaki.
Instrukcje
Ziemniaki umyć i osuszyć, a następnie nakłuć widelcem w kilku miejscach.
Umieść je na środkowej półce piekarnika 375 stopni F.
Piec przez 30-40 minut, aż skończy.
Każdy ziemniak pokroić na pół i zgarnąć miąższ do miski, uważając, aby nie złamać Skórki. Będziesz miał 8 "łodzi". Ziemniaki rozgnieść i ubić mikserem elektrycznym, aż będą gładkie. Ubić pozostałe składniki.
Dodać dodatkowe 2 uncje śmietany, jeśli to konieczne, aby były puszyste.
Dodać sól i pieprz do smaku.Używając łyżki, napełnij ziemniaki do poziomu. Pozostałą mieszaninę ziemniaków napełnij workiem z ciastem wyposażonym w dużą końcówkę. Wirować pozostałą mieszankę ziemniaczaną na każdej "łodzi" w ozdobnym manner.To służyć: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Piec łodzie około 25 minut, aż ogrzane przez i złoty kolor na wierzchu.