Dwa Razy Pieczone Spuds
Dwa razy pieczone Spuds może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 294 kalorie, 8G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, maślankę, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Southwestern Spuds, Szpinak z szynką, oraz Speedy Spuds dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczemy ziemniaki w temperaturze 375° przez 1 godzinę lub do miękkości. Pozostawić do ostygnięcia.
W małym rondlu umieścić pasternak i czosnek; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut lub do miękkości.
Odciąć cienki plasterek z wierzchu każdego ziemniaka; wyrzucić. Wyjmij miąższ, pozostawiając cienką skorupę. W misce rozgnieść miąższ ziemniaczany z pasternakiem i czosnkiem. Ubić w kolejnych pięciu składników, za pomocą miksera ręcznego.
Wymieszać z zieloną cebulą. Łyżka do skorupek ziemniaków.
Połącz parmezan i paprykę; posypać wierzchem.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 375° przez 20-30 minut lub do ogrzania.