Dwa Razy Pieczone Poppery Ziemniaczane
Dwa razy pieczone ziemniaki Poppers jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 82 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz ser cheddar, okrągłe ziemniaki, sól i mielony pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Podobne przepisy to Pieczone Papryczki Jalapeño, Pieczone Papryczki Jalapeño, oraz Jalapeño Poppers.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Umieścić ziemniaki na blasze i piec w nagrzanym piekarniku do miękkości, ale nadal twarde, o 25 protokół.
Ziemniaki wyjąć i odstawić na bok.
Gdy ziemniaki są wystarczająco chłodne, aby sobie z nimi poradzić, przeciąć je na pół. Z kulką melonową wyłóż miarkę z każdego ziemniaka, pozostawiając grubą skorupę.
Wyłuskane ziemniaki umieść w misce. Ułóż wydrążone połówki ziemniaków na blasze do pieczenia.
Ziemniaki rozgnieść w misce z zieloną salsą i masłem; doprawić solą i czarnym pieprzem.
Łyżkę mieszanki lekko do wydrążonych ziemniaków; nie przepełniać. Na wierzchu każdą wypełnioną połowę ziemniaków szczyptą białego sera Cheddar.
Włącz brojlery w piekarniku.
Umieść ziemniaki pod brojlerem o 6 cali od źródła ciepła, aż szczyty są rumiane, o 5 protokół.