Dwa Razy Gotowane Klopsy Z Indyka

Dwukrotnie gotowane mięso z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 357 kalorii, 43g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 3,52 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka ziół i oleju marynowane suszone pomidory, mielony Indyk, liście szałwii, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Klopsiki Wolno Gotowane, Powoli Gotowane Meksykańskie Klopsy, oraz Indyk Paitan Ramen z chrupiącym indykiem i miękkim gotowanym jajkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać w dużej misce, rezerwując 1/2 szklanki suszonego na słońcu przecieru pomidorowego. Uformuj mieszaninę w bochenek i przenieś do naczynia do pieczenia. Przykryć i piec, aż temperatura wewnętrzna rejestruje 165 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu, około 1 godziny.
Wyjąć naczynie do pieczenia z piekarnika.
Rozłóż zarezerwowany puree na wierzchu,a następnie zwróć go do piekarnika i piecz przez 10 do 15 minut.
Gdy będziesz gotowy do podania, rozgrzej trochę oleju z suszonych pomidorów na patelni nonstick lub patelni.
Pokroić klopsiki na około 1-calowe plastry i dodać do patelni. Ostry po obu stronach dla dodatkowej warstwy tekstury.