Dwa letnie przeciery rabarbarowe Deborah Madison
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Deborah Madison dwa letnie przeciery rabarbarowe spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 274 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz brązowy cukier, rabarbar, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Letnie tartinki Deborah Madison z rozmarynem i cytryną, Sałatka z soczewicy Deborah Madison, oraz Surowa tarta jagodowa Deborah Madison.
Instrukcje
Przecier z zielonego rabarbaru z grejpfrutem
Przyciąć poszarpane końce rabarbaru. Jeśli łodygi wyglądają na twarde lub włókniste, obierz je. Pokroić je na 1-calowe kawałki, umieścić je w rondlu 3-quart z cukrem, skórką, sokiem i solą. Gotować na średnim ogniu, aż rabarbar rozpadnie się na szorstki puree, o 20 protokół. Nie używaj robota kuchennego ;wygląd teksturowanych nitek rabarbaru jest atrakcyjny. Wyluzuj.
Przecier z czerwonego rabarbaru z klonem, cynamonem i pomarańczą
Przyciąć poszarpane końce rabarbaru. Jeśli łodygi wyglądają na twarde lub włókniste, obierz je. Pokroić je na 1-calowe kawałki, umieścić je w rondlu 3-quart z cukrem, skórką, sokiem, przyprawami i solą. Gotować na średnim ogniu, aż rabarbar rozpadnie się na szorstki puree, o 20 protokół. Nie używaj robota kuchennego ;wygląd teksturowanych nitek rabarbaru jest atrakcyjny. Wyluzuj.