Dwa letnie przeciery rabarbarowe Deborah Madison

Dwa letnie przeciery rabarbarowe Deborah Madison
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Deborah Madison dwa letnie przeciery rabarbarowe spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 274 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz brązowy cukier, rabarbar, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Letnie tartinki Deborah Madison z rozmarynem i cytryną, Sałatka z soczewicy Deborah Madison, oraz Surowa tarta jagodowa Deborah Madison.

Instrukcje

1
Przecier z zielonego rabarbaru z grejpfrutem
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
2
Przyciąć poszarpane końce rabarbaru. Jeśli łodygi wyglądają na twarde lub włókniste, obierz je. Pokroić je na 1-calowe kawałki, umieścić je w rondlu 3-quart z cukrem, skórką, sokiem i solą. Gotować na średnim ogniu, aż rabarbar rozpadnie się na szorstki puree, o 20 protokół. Nie używaj robota kuchennego ;wygląd teksturowanych nitek rabarbaru jest atrakcyjny. Wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Przecier z czerwonego rabarbaru z klonem, cynamonem i pomarańczą
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
4
Przyciąć poszarpane końce rabarbaru. Jeśli łodygi wyglądają na twarde lub włókniste, obierz je. Pokroić je na 1-calowe kawałki, umieścić je w rondlu 3-quart z cukrem, skórką, sokiem, przyprawami i solą. Gotować na średnim ogniu, aż rabarbar rozpadnie się na szorstki puree, o 20 protokół. Nie używaj robota kuchennego ;wygląd teksturowanych nitek rabarbaru jest atrakcyjny. Wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn