Duży talerz pieczonych warzyw

Duży talerz pieczonych warzyw
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać duży talerz pieczonych warzyw spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 192 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz kapustę, rozmaryn, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Talerz Antipasto Z Grillowanymi Warzywami, Półmisek Pieczonych Warzyw, oraz Półmisek Pieczonych Warzyw.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić wszystkie warzywa na patelni 15-x 10-calowy jellyroll, i skropić oliwą z oliwek i octem; wrzucić do płaszcza warzyw równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Rozprowadzić w jednej warstwie, doprawić ziołami, solą morską i pieprzem. Piecz w temperaturze 400 przez 20 minut; wymieszaj warzywa i piecz kolejne 15 minut lub do miękkości, a krawędzie będą jasnobrązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sól MorskaSól Morska
PieprzPieprz
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ZiołaZioła
4
Wyjąć z piekarnika, ułożyć na talerzu i podawać na ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia88
Magazyn