Duże, Miękkie, Prawie Beztłuszczowe Ciasteczka Czekoladowe
Duże, miękkie, prawie beztłuszczowe ciasteczka czekoladowe to bezmleczne i wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 76 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 2078 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać kakao w proszku, mąka, vanillan ekstrakt, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Miękkie Bezglutenowe Ciasteczka Czekoladowe, Soft & Chewy Gluten Free Chocolate Chip Cookies, oraz Gęste i miękkie czekoladowe ciasteczka z masłem orzechowym (bezglutenowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Arkusze ciastek wyłożyć papierem pergaminowym.
Umieść czekoladowy kwadrat w małej misce i kuchence mikrofalowej na 15 sekund, wymieszać, a następnie kontynuować kuchenkę mikrofalową w 10 sekundowych krokach, aż w większości stopi.
Wyjąć z kuchenki mikrofalowej i kontynuować mieszanie aż do całkowitego rozpuszczenia. Odstawić. Z mikserem elektrycznym na wysokości, ubić białka w dużej misce, aż spieniony, o 30 sekund. Ubić w obu cukrach i wanilii do kremowej (około 1 minuty). Ubić w roztopionej czekoladzie.
Usunąć ubijaki i wymieszać z mąką, mąką pełnoziarnistą, kakao w proszku, sodą oczyszczoną i solą naraz drewnianą łyżką, aż do zwilżenia. Upuść przez zaokrąglone łyżki stołowe na blachę do pieczenia.
Piec do puffed, o 15 protokół. Schłodzić ciasteczka na blasze do pieczenia przez 2 minuty, a następnie schłodzić całkowicie na stojaku. Schłodzić blachę do pieczenia przez 5 minut przed pieczeniem dodatkowych partii.