Duże Gnocchi z kwiatami szczypiorku: Gnocchi con la Erba Cipollina Fiorisce

Need a danie główne Wegetariańskie? Duże Gnocchi z kwiatami szczypiorku: Gnocchi con Lan Erba Cipollina Fiorisce może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 417 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ricotta, kilka krat gałka muszkatołowa, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Ricottan I Chive Gnocchi, Gnocchi z cytrynowym i szczypiorkowym pesto, oraz Kozi Ser I Szczypiorek Gnocchi Ze Szparagami.
Instrukcje
W dużej misce, sproszkować ser ricotta na bardzo mało twarogu z drewnianą łyżką. Ubić jajka i dodać je do sera.
Dodaj Montasio, szczyptę soli i pieprzu, gałkę muszkatołową i goździki.
Składniki dokładnie Połącz, a następnie dodaj mąkę. Bardzo delikatnie mieszaj, aż mąka zostanie dodana.
Bardzo lekko odkurzyć czystą powierzchnię mąką.
Umieścić mieszaninę ricotta na powierzchni roboczej. Podzielić mieszaninę na 8 partii. Weź partię i włóż ją do rąk. Tworzą płaski owalny kształt o długości około 2 cali i szerokości 3/4 cala. Trzymaj gnocchi w jednej ręce i naciśnij kwiat w środku gnocchi.
Dodaj trochę szalotki. Zamknąć kwiat z ciasta i powtórzyć proces z pozostałym ciasta, szalotki i kwiaty. Powinieneś mieć 8 gnocchi.
Umieścić je w zapiekance i przykryć na 10 minut.
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli. Gotować gnocchi we wrzącej wodzie przez 12 minut.
Podczas gotowania gnocchi, roztopić masło i szałwia w rondlu i zachować ciepło.
Odcedzić gnocchi i podzielić równomiernie między rozgrzanymi miseczkami makaronu. Top z roztopionym masłem i podawać natychmiast.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki) z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
![Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)]()
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.