Duńskie klopsiki w sosie Curry (Boller i Karry)

Duńskie klopsiki w sosie Curry (Boller i Karry)
Przepis Duńskich klopsików w sosie Curry (Boller I Karry) może zaspokoić indyjskie pragnienie w około 1 godzina. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 256 kalorii, 19g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonego indyka, pieprzu, estragonu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Klopsiki jagnięce w zielonym sosie Curry, Klopsiki z jagnięciny indyjskiej w sosie Curry, oraz Kurczak Curry klopsiki z sosem kokosowym Vindaloo dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian w menu? Spróbuj sparować z Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Aichenberg Premium Gruner Veltliner z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Premium Gruner Veltlinern firmy Aichenberg to rodzinny austriacki przysmak. Ma aromaty świeżych owoców i pikantności, z nutami tropikalnych owoców i pieprzu. Świeżość w smaku daje smaki zielonych jabłek, które są trwałe i pakować poncz na finiszu. To wino dobrze pasuje do białego mięsa, ryb, serów i włoskich potraw, takich jak pizza i makarony.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawSos
Magazyn