Duńskie Ciasto Jabłkowo-Migdałowe

Duńskie Ciasto Jabłkowo-Migdałowe
Duńskie ciasto jabłkowo-migdałowe to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka jaj, migdałów, jabłek do pieczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Duńskie Ciasto Migdałowe Streusel, Duńskie Ciasto Jabłkowe, oraz Migdałowy Serek Śmietankowy Duński dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. Spryskaj dno 9-calowej patelni sprężynowej z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, beat masło i cukier granulowany z mikserem elektrycznym na dużej prędkości 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Dodać jajka i ekstrakt z migdałów; pokonać na średniej prędkości około 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
JajkoJajko
4
Dodaj Bisquick mix; pokonać na średniej prędkości około 30 sekund lub aż połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
5
Rozłóż ciasto na dnie patelni. Naciśnij kawałki jabłka, wyciąć boki w dół, na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec 1 godzinę do 1 godziny 10 minut lub aż jabłka będą miękkie i ciasto jest złoty brąz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Schłodzić 30 minut w temperaturze pokojowej.
8
Usuń stronę patelni. Na wierzch ciasta przesiać lub posypać cukrem pudrem; posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn