Duńskie Ciasto Jabłkowo-Migdałowe
Duńskie ciasto jabłkowo-migdałowe to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka jaj, migdałów, jabłek do pieczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Duńskie Ciasto Migdałowe Streusel, Duńskie Ciasto Jabłkowe, oraz Migdałowy Serek Śmietankowy Duński dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. Spryskaj dno 9-calowej patelni sprężynowej z natryskiem do gotowania.
W dużej misce, beat masło i cukier granulowany z mikserem elektrycznym na dużej prędkości 1 minutę.
Dodać jajka i ekstrakt z migdałów; pokonać na średniej prędkości około 10 sekund.
Dodaj Bisquick mix; pokonać na średniej prędkości około 30 sekund lub aż połączone.
Rozłóż ciasto na dnie patelni. Naciśnij kawałki jabłka, wyciąć boki w dół, na ciasto.
Piec 1 godzinę do 1 godziny 10 minut lub aż jabłka będą miękkie i ciasto jest złoty brąz.
Schłodzić 30 minut w temperaturze pokojowej.
Usuń stronę patelni. Na wierzch ciasta przesiać lub posypać cukrem pudrem; posypać migdałami.