Duńskie Ciasto Jabłkowe Batony I

Duńskie Ciasto Jabłkowe Batony I
Danish Pastry Apple Bars I is a Wegetariańskie przepis z 32 porcjami. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 133 kalorie, 1G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką mleko, sól, żółtko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Ciasto Duńskie z jabłkami i cynamonem, Duńskie Bułeczki Cynamonowe, oraz Ciasto Duńskie Z Serem Pomarańczowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Pokrój w skracaniu, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Lekko ubić żółtko w szklanej miarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
3
Dodać mleko, aby 2/3 szklanki płynu ogółem; dobrze wymieszać. Podziel ciasto na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
MlekoMleko
4
Na powierzchni mąki rozwałkować połowę ciasta na prostokąt 18 x 12 cali; dopasować do I do boków 15 x 10 x 1 cala patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Posypać płatkami kukurydzianymi, na wierzch jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
6
Połączyć cukier z cynamonem; posypać jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
CukierCukier
7
Rozwałkuj pozostałe ciasto na prostokąt o wymiarach 16 x 12 cali; umieść na jabłkach. Uszczelnij krawędzie; Wytnij szczeliny na górze, aby para wydostała się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
CiastoCiasto
RolkaRolka
8
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez około 50 minut lub do złotego koloru. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn