Duńskie Ciasto Jabłkowe Batony I
Danish Pastry Apple Bars I is a Wegetariańskie przepis z 32 porcjami. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 133 kalorie, 1G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką mleko, sól, żółtko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Ciasto Duńskie z jabłkami i cynamonem, Duńskie Bułeczki Cynamonowe, oraz Ciasto Duńskie Z Serem Pomarańczowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać mąkę i sól.
Pokrój w skracaniu, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Lekko ubić żółtko w szklanej miarce.
Dodać mleko, aby 2/3 szklanki płynu ogółem; dobrze wymieszać. Podziel ciasto na pół.
Na powierzchni mąki rozwałkować połowę ciasta na prostokąt 18 x 12 cali; dopasować do I do boków 15 x 10 x 1 cala patelni do pieczenia.
Posypać płatkami kukurydzianymi, na wierzch jabłkami.
Połączyć cukier z cynamonem; posypać jabłkami.
Rozwałkuj pozostałe ciasto na prostokąt o wymiarach 16 x 12 cali; umieść na jabłkach. Uszczelnij krawędzie; Wytnij szczeliny na górze, aby para wydostała się.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez około 50 minut lub do złotego koloru. Schłodzić na stojaku z drutu.