Duński Meat Loaf
Duński Bochenek mięsa wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 511 kalorii, 27g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mielonej wołowiny, cebula, sos worcestershire, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Spróbuj Duński bochenek i wypiek chleba w Duńskiej piekarni Jo Jo ' s, Julekage (Duński Bożonarodzeniowy Chleb Owocowy), oraz Meat Loaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350° F.
Chleb moczyć w ciepłej wodzie przez 3 lub 4 minuty. Wycisnąć wodę i rozerwać na kawałki.
Połączyć lekko ubitych jaj, Worcestershire, sól, i pieprz w małej misce. Za pomocą dużej miski do mieszania, wymieszać chleb i mieszaninę jaj, a następnie dodać cebulę, czosnek i mięso, i wymieszać drewnianą łyżką lub rękami.
Pat w owalnym lub kwadratowym naczyniu do pieczenia lub patelni bochenek, a następnie posypać bułką tartą.
Piec 1 do 1 1/4 godziny lub do natychmiastowego odczytu termometru rejestruje 68°.
Wyjąć z piekarnika, wylać nadmiar tłuszczu i odstawić na 10 minut.