Duńska Pizza jabłkowa wymaga mniej więcej 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 330 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 52 centy za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka cukru, mleka, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Z łyżką wynik 15%, to danie nie jest tak super. Spróbuj Apple Po Duńsku, Duńskie Ciasto Jabłkowe, oraz Jabłkowy Sernik Duński podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce połączyć mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Pokroić w skróceniu, aż mieszanina przypomina grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
3
Połączyć mleko i żółtko; dobrze wymieszać. Stopniowo dodawać do suchych składników, aż ciasto uformuje kulkę. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
Ciasto
Mleko
4
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkować połowę ciasta, aby zmieściło się 13-in. patelnia do pizzy.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Ricasoli Brolio Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z oceną 4 z 5 gwiazdek i ceną około 27 dolarów za butelkę.
Ricasoli Brolio Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Wyraźne nuty truskawek, malin, przypraw i wanilii wyróżniają się na nosie. Wino jest miękkie i otulające podniebienie; właściwa równowaga między kwasowością a garbnikami pozostawia przyjemny i trwały posmak w ustach.Mieszanka: 80% Sangiovese, 15% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon.