Dutch Letter Cookies

Dutch Letter Cookies
Dutch Letter Cookies to Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 69 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, mleko, lodowatą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Podobne przepisy to 100% pełnoziarniste Holenderskie Kruidnootjes (lub Holenderskie ciasteczka piernikowe), Dutch Ice Box Cookies, oraz Holenderskie Ciasteczka Przyprawowe.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Pokrój w schłodzonym maśle, aż konsystencja mieszanki będzie mączna z grudkami wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Dodawać wodę z lodem stopniowo mieszając drewnianą łyżką, aż ciasto uformuje kulkę. Przykryć ciasto i schłodzić przez 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
4
Aby wypełnić, w małej misce, wymieszać pastę migdałową i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać jajko i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
6
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C ).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 do 1/8 cala, tworząc jak najbardziej kwadratowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
8
Ciasto pokroić w paski 6 cali długości i 1 1/2 cala szerokości (o szerokości linijki). Używając torebki z ciastem lub mocnej plastikowej torby z małym otworem wyciętym z rogu, rurka migdałowa wypełnia środek paska, zaczynając od połowy dołu. Złóż górną połowę paska w dół nad nadzieniem migdałowym, aby dopasować się do dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
9
Uformuj paski w pożądane litery, posmaruj mlekiem i posyp cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
MlekoMleko
10
Piec w rozgrzanym piekarniku przez około 20 minut lub do złotego koloru. Jeśli używasz całego masła w przepisie, Sprawdź po 15 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn