Dutch Letter Cookies
Dutch Letter Cookies to Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 69 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, mleko, lodowatą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Podobne przepisy to 100% pełnoziarniste Holenderskie Kruidnootjes (lub Holenderskie ciasteczka piernikowe), Dutch Ice Box Cookies, oraz Holenderskie Ciasteczka Przyprawowe.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj mąkę i sól.
Pokrój w schłodzonym maśle, aż konsystencja mieszanki będzie mączna z grudkami wielkości grochu.
Dodawać wodę z lodem stopniowo mieszając drewnianą łyżką, aż ciasto uformuje kulkę. Przykryć ciasto i schłodzić przez 1/2 godziny.
Aby wypełnić, w małej misce, wymieszać pastę migdałową i cukier.
Dodać jajko i dobrze wymieszać.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C ).
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 do 1/8 cala, tworząc jak najbardziej kwadratowe.
Ciasto pokroić w paski 6 cali długości i 1 1/2 cala szerokości (o szerokości linijki). Używając torebki z ciastem lub mocnej plastikowej torby z małym otworem wyciętym z rogu, rurka migdałowa wypełnia środek paska, zaczynając od połowy dołu. Złóż górną połowę paska w dół nad nadzieniem migdałowym, aby dopasować się do dołu.
Uformuj paski w pożądane litery, posmaruj mlekiem i posyp cukrem.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez około 20 minut lub do złotego koloru. Jeśli używasz całego masła w przepisie, Sprawdź po 15 minutach.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku z drutu.