Dutch Babies II
Dutch Babies II to Wegetariańskie przystawka. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Ten przepis służy 2. Jeśli masz masło, jajka, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 32%. Spróbuj Holenderskie dzieci Meana, Strawberry Mini Dutch Babies, oraz Dzieci Holenderskie Morelowo-Migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść patelnię żeliwną 10 cali wewnątrz piekarnika i rozgrzej piekarnik do 475 stopni F (245 stopni C).
W średniej misce ubij jajka trzepaczką do światła.
Dodać mleko i wymieszać. Stopniowo ubijaj mąkę, gałkę muszkatołową i sól.
Wyjmij patelnię z piekarnika i zmniejsz ciepło piekarnika do 425 stopni F (220 stopni C). Roztopić masło w gorącej patelni tak, że wnętrze patelni jest całkowicie pokryte masłem.
Wlać wszystkie ciasto na patelni i powrót patelni do piekarnika.
Piec, aż dmuchane i lekko rumiane, o 12 protokół.
Szybko wyjąć i posypać cukrem pudrem.